Aangepast op 30 oktober 2021

Belangrijke informatie met betrekking tot de maatregelen en richtlijnen om de verspreiding van het corona-virus te beperken zullen we proberen op deze plek te bundelen.
De bron voor de regelgeving en richtlijnen met betrekking tot het corona-virus is te vinden op de website van het RIVM
Specifieke informatie voor sporters en sportverenigingen is te vinden op de site van het NOC-NSF.
De NJBB heeft het protocol van het NOC-NSF voorzien van 2 extra bladzijden welke specifiek zijn voor petanque. Deze uitgebreide versie is te downloaden door op onderstaande knop te klikken

Het is belangrijk dat wij ons allen aan de vastgestelde regels houden, omdat de meeste leden onder ons tot de risicogroep behoren en een ieder niet alleen voor zijn eigen gezondheid zorg draagt, maar in deze tijd ook verantwoordelijk is voor de gezondheid van anderen.  

Voor de meest actuele informatie kan de site van de NJBB worden geraadpleegd.

Neem zorgvuldig kennis van de actuele protocollen. Dat is belangrijk opdat een ieder bewust is van de huidige richtlijnen waarbinnen onze sport kan worden bedreven. 

Het bestuur heeft ten aanzien van het gebruik maken van de kantine het volgende besloten:

  • Voor leden wordt eenmalig het CTB gescand. De uitslag wordt aangetekend op een ledenlijst. Wanneer het CTB niet wordt geaccepteerd, dan kan er gewoon worden gespeeld, maar er kan geen gebruik worden gemaakt van de kantine.
  • Deelnemers aan de NPC op onze locatie dienen een geldig CTB te kunnen tonen. Bij een niet geaccepteerd CTB kan de betreffende speler deelnemen aan de NPC, maar kan geen gebruik maken van de kantine (wel van het terras en de hal).
  • Deelnemers aan de midweektoernooien moeten bij inschrijving een geldig CTB kunnen tonen. Bij een ongeldig CTB kan NIET aan het toernooi worden deelgenomen.